TRANDAFIRI CRIOGENAŢI 

TRANDAFIRI CRIOGENAŢI

Trandafirii criogenați sunt trandafiri naturali reali, tăiați proaspăt, care au fost delicat cultivați în ferme de trandafiri. Folosind un proces sofisticat, trandafirii criogenați sunt capabili să-și păstreze frumusețea naturală pentru un timp cât mai îndelungat. Prin urmare, trandafirii criogenați sunt alternativa perfectă la florile proaspete, deoarece nu necesită nici un tip de îngrijire deosebită.

Nu există o dată de expirare pentru trandafirii criogenați. Aspectul trandafirilor depinde de condițiile de mediu in care vor fi păstrați. Tot ce trebuie să faceți este să păstrați trandafirii criogenați la temperatura camerei, la o umiditate intre 50-60% și departe de lumina directă a soarelui și veți avea o floare rafinată care își păstrează vitalitatea, eleganța și frumusețea naturală pe tot parcursul anilor.

Trandafirii și florile noastre criogenate sunt ecologice. Trandafirii criogenați sunt biologic degradabili și inofensivi pentru copii și animale de companie.

Trandafirii criogenați au atât de multă semnificație și au un impact veșnic. Trandafirii criogenați sunt un pas mai departe pentru păstrarea  acelui moment special. Toți știm, că Trandafirul criogenat roșu este simbolul universal al iubirii!

Alegeți din paleta noastră culoarea, modelul și mărimea și odată cu acestea, mesajul pe care doriți să îl transmiteți: dragoste, felicitări, noroc sau urări de bine. Indiferent de alegerea dumneavoastră cadourile şi decorațiunile cu trandafirii criogenați sunt alegerea perfectă pentru Aniversari, Ziua Mamei, Nunți sau alte ocazii deosebite și vor înfrumuseța orice încăpere!