CUPOLE SI TERRARII 

CUPOLE SI TERRARII

Terariul este un recipient transparent, făcut din sticlă sau plastic. Există două tipuri de terarii, sigilate și deschise. Terariile sigilate au un capac detașabil, în timp ce terariul deschis nu are.

Terariul este adesea folosit ca element decorativ sau ornamental. Terariile închise creează un mediu unic pentru creșterea plantelor, deoarece pereții transparenți permit pătrunderea atât a căldurii, cât și a luminii. Cupolele și terariile oferă un nivel constant de umiditate, permițând reciclarea umezelii. Aceste condiții de seră le fac ideale pentru plantele tropicale iubitoare de umiditate care se dezvoltă într-un mediu umed și cald.

Cupola de sticlă își are originea în Franța și avea scopul de a proteja plantele de grădină de frig și îngheț si de a grăbi recoltele până la maturitate. Astăzi - datorită dragostei noastre pentru toate lucrurile vintage – cupolele au parte de o revenire binevenită.

Cupolele de sticlă fac încă accente minunate de grădină, dar utilizările lor s-au extins. Acum, cupolele ;i terariile sunt  folosite si pentru a evidenția flori sau fructe frumoase. De asemenea, oferă o modalitate ideală de a vă prezenta obiectele preferate, de a crea mini decoruri sau de a afișa obiectele de colecție.

Cupolele de sticlă și terariile sunt display-ul perfect care poate fi folosit pentru plante și aranjamente florale. Aranjați niște mușchi stabilizat, bucăți de lemn, ierburi uscate și un trandafir conservat și acoperiți-l cu o cupolă de sticlă sau un terariu pentru un display superb care se potrivește ]n orice stil de decor. De ce să nu le folosiți pentru a atrage atenția asupra superbelor ornamente și decorațiuni de Crăciun? Puteți transforma cupola de sticlă într-o lampă de noapte uimitoare pentru un iubitor de flori. Folosiți în această lampă magică flori conservate și uscate care își păstrează culoarea și atingerea naturală.

Crioflowers.ro vă stă la dispoziție cu o gamă variată de modele și dimensiuni de cupole de sticlă și terarii pentru a da viață proiectelor dumneavoastră!