Hartie Fizelina Perforata Lila
Hartie Fizelina Perforata Lila
    Hartie Fizelina Perforata Lila
    Hartie Fizelina Perforata Lila

    Hartie Fizelina Perforata Lila

    p1938
    stoc epuizat
    19,90 lei
    cu TVA

    Culoare: Lila

    10 Coli/Pachet

    CULOARE
    • MOV

    Doresc să fiu anunțat când acest produs este disponibil

     Evaluările și recenziile clienților
    Nimeni nu a postat încă o recenzie
     

    Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteți oferi cuiva este un buchet de flori. Florile sunt tipul de cadou pe care majoritatea oamenilor îl vor aprecia. Florile sunt ieftine, dar frumoase si bucura toate simturile.

    Utilizarea hârtiei de ambalat este documentată pentru prima dată în China antică, unde hârtia a fost inventată în secolul al II-lea î.Hr., atunci cand Curtea Regala oferea cadouri impachetate frumos oficialilor guvernamentali.

    Împachetarea se referă la actul de a include un cadou sau un obiect într-un fel de material.

    Aveți grijă atunci când vă planificați aranjamentul floral. Asigurați-vă că vă asortati hârtia de impachetat și panglicile cu culorile florilor. Un pic de efort va face ca buchetul dumneavostra de flori să treacă de la obișnuit la spectaculos.

    Modelul ,culoarea si imprimeul ales al ambalajului, va ajuta in transmiterea mesajului dorit.Când vine vorba de impachetarea florilor, considerați ambalajul de flori ca un alt element de decor al buchetului.

    Ambalajele nu sunt doar pentru buchetele de flori. După ce petreci zile pentru a găsi cadoul perfect pentru cineva drag este timpul să împachetezi cadoul! Daca ai facut vreodata un cadou stii ca este mult mai placut sa daruiesti decat sa primesti. De ce este important să împachetăm cadoul? Pentru emotia pe care o ai în timp ce aștepți ca destinatarul să isi deschidă cadoul și expresia lui de bucurie care este un moment cu adevărat magic. Poate că acesta este motivul pentru care exista obiceiul de a impacheta cadourile. Știați că există cursuri doar pentru a vă învăța cum să impachetati un cadou?! Atât este de important.

    Crioflowers va ofera o gama varianta de ambalaje din celofan, hartie , hartie cerata sau material textil disponibile in multe culori, imprimeuri si marimi. Puteți găsi ambalaje tematice aproape pentru orice ocazie : zile de naștere pentru copii și adulți, mirese si pentru cadourile sărbătorilor de iarna.

    Dimensiuni
    70x50 cm
    5940000020606
    1
    No reviews

    Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

     Recenzii

    Fii primul care scrie o recenzie ! !

    Produs adăugat în lista de dorințe
    Product added to compare.