Cauti flori care au o durata mare de viata? Alege Crio Flowers!

Cauti flori care au o durata mare de viata? Alege Crio Flowers!

Cauți flori care au o durată mare de viață? Alege Crio Flowers!

  

Un dezavantaj al artei florale cu flori proaspete este faptul că acestea nu rezistă foarte mult. Acum, cu plantele și florile criogenate, poți obține ambianța florală pe care o cauți fără să ai nevoie de lumină solară, de a uda plantele sau de a le înlocui constant. Acestea sunt soluția perfectă din punct de vedere ecologic și economic, permițându-ți să creezi orice tip de aranjament pe placul tău care, de asemenea, va rezista o perioadă lungă de timp.

 

Flori care rezista mult timp

Cauți aranjamente florale de lungă durată? Crio Flowers îți poate îndeplini dorința!

 

Orice spațiu interior este instant îmbunătățit de flori și plante. Nu există decorațiuni ce te pot ajuta mai mult să personalizezi ambianța decât compozițiile florale sau prezența plantelor și a copacilor naturali. Dar, de asemenea, nu este mereu posibil să obții efectul dorit!

Florile naturale necesită lumină solară ca să își mențină frumusețea și prospețimea. De asemenea, au nevoie să fie schimbate cu alte flori proaspăt tăiate după câteva zile. Această nevoie de a le schimba constant face tot procesul de decorare cu plante destul de costisitor și, totodată, obositor. Aici se naște nevoia de flori care au o durată lungă de viață.

 

Cât de mult pot rezista florile criogenate?

 

Selecția celor de la Crio Flowers este 100% naturală. Furnizorii noștri, prin intermediul unui proces exclusiv de conservare, reușesc să mențină atât aparența naturală a florii, cât și frumusețea acesteia. Există mai multe metode de criogenare, una dintre acestea fiind tăierea florilor când ating apogeul frumuseții lor, după care urmează să treacă prin procesul de criogenare. Floarea absoarbe substanța specifică procesului, facută cu glicerină, prin tulpina sa până când toată seva este înlocuită de acest lichid.

Odată ce procesul este gata, fiecare floare trece printr-un test riguros de verificare a calității unde petalele sau frunzele deteriorate sunt îndepărtate. În acest fel sunt obținute produsele noastre de calitate mare care vă oferă nenumărate posibilități de cadouri sau aranjamente decorative.

Datorită faptului că nu au nevoie de îngrijire sau condiții speciale, florile criogenate sunt perfecte pentru toate tipurile de decorațiuni interioare și pentru realizarea celor mai frumoase și originale aranjamente florale.

La Crio Flowers vei găsi o incredibilă gamă de flori criogenate și plante uscate gata să îți înfrumusețeze orice spațiu.

Etichete flori durata viata