Avantajele florilor criogenate sau uscate

Avantajele florilor criogenate sau uscate

Avantajele florilor criogenate sau uscate

 

Plantele și florile noastre criogenate sau uscate sunt produse economice naturale, eco-friendly, întotdeauna perfecte pentru decorarea spațiilor interioare sau evenimente.

 

Flori și plante 100% naturale care nu își pierd aspectul!

Toate produsele Crio Flowers sunt flori naturale care au fost tratate cu un lichid de criogenare biodegradabil pe bază de plante.

 

Produse ecologice de durată îndelungată

100% eco cu o durată lungă de viață

Plantele noastre criogenate sunt mult mai rentabile decât florile proaspăt culese, datorită longevității acestora. De asemenea, amprenta de carbon a florilor criogenate este mult mai redusă decât cea a plantelor proaspăt tăiate sau a celor artificiale.

 

Un catalog de produse variat cu posibilități nesfârșite

O gamă largă de întrebuințări

Atributele unice și varietatea mare a florilor criogenate de la CrioFlowers îți oferă posibilitatea de a le utiliza în nenumărate situații. Oferta se întinde de la aranjamente precum „buchetul miresei”, care îți va aduce aminte de momentele importante din viața ta, până la un perete viu de plante care va face ca natura să pătrunda în biroul tău fără să-ți mai bați capul cu îngrijirea adițională sau costul acesteia.

 

Bucură-te de criogenare sau uscate pentru ani buni

Variante mai accesibile

Produsele de la CrioFlowers au o valoare aparte datorită duratelor deosebite de viață ale acestora. Unul din principalele avantaje ale plantelor și florilor noastre criogenate este faptul că acestea sunt mai prietenoase cu mediul înconjurător și mai ușor de întreținut decât produsele naturale datorită duratei acestora de viață.